1/8

Ανακαίνιση

χώρου υποδοχής

'Askas Pension'

Πρόκειται για το χώρο υποδοχής της οικογενειακής πανσιόν Askas Pension, στον Όρμο Αιγιάλης της Αμοργού, ο οποίος ανακαινίσθηκε πλήρως το έτος 2019.                

Η φιλοσοφία του όλου σχεδιασμού ήταν να δημιουργηθεί ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, όπου θα υποδέχεται και θα εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.                  

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και το γκρι με στόχο να τονιστεί η λιτότητα και καθαρότητα των μορφών.

Το δάπεδο διαστρώθηκε με νέα μεγάλα και μοντέρνα πλακάκια.  Το νέο γραφείο του χώρου υποδοχής σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ αρχής, με υλικά που συναντώνται στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, όπως είναι το ξύλο και η πατητή τσιμεντοκονία.

Με την ίδια λογική κατασκευάστηκε και το μικρό καθιστικό, ο πάγκος των πληροφοριών και το μικρό γραφείο για τον επισκέπτη.  

Η κρεμαστή βιβλιοθήκη σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο, με λευκό μέταλλο και ξύλο.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον φωτισμό του χώρου καθώς και στη διακόσμηση, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης.

ΤΙ

Ανακαίνιση
χώρου υποδοχής
'Askas Pension'

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Όρμος Αιγιάλης

Αμοργός

ΠΟΤΕ

2019

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Amorgos Architecture Lab

AMORGOS
ARCHITECTURE
LAB